Open-Audit Server

Open-Audit Server, ahol minden elkezdődött. A hálózati eszközök lehet lekérdezni és ellenőrizni kell. Az eredményeket egy adatbázisban tárolódnak megtekintésre, jelentéstételi és könyvvizsgálati változás. Minden kölcsönhatás révén szabványoknak megfelelő weboldalakat.

A beállításhoz Open-Audit szüksége lesz a következő – a webszerver (IIS vagy Apache fog tenni), PHP telepítve a webszerver, a MySQL adatbázis (általában tartózkodik a webszerveren), a gd és imagick kiterjesztéseket PHP. Miután ezeket telepítettük és dolgozik, egyszerűen töltse le az alkalmazás (letölthető az SVN Trunk a legújabb verzió). Bontsa ki a fájlokat egy könyvtárba a webszerver, hogy az látható, hogy az ügyfelek. Hívja az oldal setup.php a böngészőben. Kövesse az utasításokat. Tényleg meg kell adni, hogy egyszerű.

A Windows-rendszerek vizsgálata, akkor meg kell futtatni a „firewall_enable.vbs” script helyileg minden rendszer kívánt ellenőrizni távolról.

A tartományi környezetben, akkor kell rendszergazdai jogosultsággal ellenőrizni távoli rendszerek. Vizsgáld audit.config (a scripts könyvtárban), és konfigurálja az Ön igényeinek. Auditálás a teljes domaint végezhetjük egyetlen parancs – vagy lehet, hogy egy „ütemezett feladat”, hogy ellenőrizze a tartomány egy meghatározott időpontban. Te is kombinálni az ellenőrző script a domain logon script, úgy, hogy minden alkalommal, amikor a rendszer be van jelentkezve, akkor is ellenőrzött.

Az ellenőrzési Linux munkaállomások, futtassa a parancsfájlt audit_linux.sh (a scripts könyvtárban) minden rendszeren.

Ellenőrzi a hálózathoz, használja nmap.vbs (szintén a scripts könyvtárban). Most mindent a te hálózati látható lesz neked, és akkor tudni fogja, ha ez megváltozik.

A bejegyzés kategóriája: Nincs kategorizálva
Kiemelt szavak: , , , , .
Közvetlen link.